Trygg och bekväm värme

Med fjärrvärme från GEAB får du en bekväm och bekymmersfri uppvärmning med obegränsad tillgång till värme och varmvatten året runt – samtidigt som du sparar på naturens resurser.

Fjärrvärme är tryggt
Vi värmer upp vattnet i en stor panna och skickar ut det till dig via fjärrvärmenätet där du tar ut den värmemängd du behöver i din egen fjärrvärmecentral. Vattnet går sedan tillbaks till oss, värms upp och skickas ut på nytt i ett ständigt kretslopp. Du kommer alltid att ha värme och varmvatten så det räcker till hela hushållet.

Tekniken är beprövad och du får en värmeleverans du kan känna dig trygg med 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Fjärrvärme är enkelt och bekvämt
En fjärrvärmecentral för en villa är mindre än en normal tvättmaskin, luktar inte, låter inte, kräver inga kemikalier och är näst intill underhållsfri. Konstruktionen är driftsäker, du slipper fundera på sotning eller bränslepåfyllning och du behöver ingen egen ackumulering av vatten.

Fjärrvärmen sköter sig själv och du kan ägna din tid åt annat.

Fjärrvärme sparar naturens resurser
Med hjälp av fjärrvärmen kan vi utnyttja lokala lösningar för energiproduktion genom att använda olika former av energi på ett effektivt sätt och ta tillvara sådant som annars gått till spillo, till exempel restvärme från industrin eller restprodukter från skogsbruk.

Genom att värma ditt hus med fjärrvärme från GEAB bidrar du till minskad resursanvändning.

Fjärrvärme är prisvärt
Anslutningskostnaden är en investering med lång teknisk livslängd och utrustningen sköter sig själv. Energipriset är stabilt och du kan planera din ekonomi bättre. Det är tryggt och bekvämt att leva med fjärrvärme, och du gör en insats för miljön.

Fjärrvärme är alltså en av de smartaste investeringarna du kan göra.Välkommen in i värmen!
Hör av dig till vår fjärrvärmesäljare
Anna Ekman när du vill veta mer:
0498 - 28 52 48
anna.ekman@geab.vattenfall.se

Eller skicka in en intresseanmälan » så kontaktar vi dig.