|  Elavtal  |   El-Rörligt pris   |   El-Gotlands el  |   El-Medelpris  |   Energiskatt  |   El-Anvisningsavtal  |   Elnätspris  |   Fjärrvärmepris  |   Bli GEAB Kund  |  
Priser och avtal som passar dig

Ring oss först!
Vi får just nu många samtal från upprörda kunder efter att de har haft besök eller samtal av andra energibolag.
Innan du säger ja till något annat energibolag så ring oss gärna så hjälper vi dig att jämföra med vårt gotländska alternativ. Kundservice 0498-28 50 20
Med vänlig hälsning
Lars Elfström, VD Gotlands Elförsäljning AB.

Vilket avtal passar dig bäst?
I menyn här ovan kan du enkelt och överskådligt se priser på våra produkter och tjänster samt bli GEAB kund. Klicka här för att se våra avtalspriser »

Ny energiskatt 2016
Enligt riksdagsbeslut sänks energiskatten på el med 0,2 öre/kWh exkl. moms från
1 januari 2016. Aktuell skattesats på el för 2016 är 36,5 öre/kWh inkl. moms (29,2 öre/kWh exkl. moms).

Är energibolagens språk krångligt?
Vet du vad anläggningsid, abonnemang, överföring eller uttagspunkter är? Om inte, så är du inte ensam. För att underlätta det för dig som kund och för oss som energibolag att tala samma språk har Svensk Energi gett ut en ordlista. Denna ordlista ska vara en vägledning för samtliga svenska energibolag så att vi använder samma ord för samma saker.

Svensk Energis ordlista
Klicka på länken så öppnas Svensk Energis ordlista i ett separat fönster.
Ordlista för energibolag »

Fler bra tips och även ordlistor för andra språk än svenska hittar du på Svensk Energis hemsida.

Gotländsk vindkraft eller norrländsk vattenkraft - valet är ditt!
Vill du värna om vår miljö, nu och i framtiden? Välj då att enbart köpa förnybar energi genom GEAB.

Välj vilken avtalslängd som passar dig bäst, klicka därefter i rutan med gotländsk vindkraft eller rutan med norrländsk vattenkraft så garanterar vi dig att hela din förbrukning köps in från antingen ett gotländskt vindkraftverk eller från något av vattenkraftverken i Harsprånget, Ritsem eller Porjus.

Läs mer om våra förnybara alternativ innebär:
Gotländsk vindkraft »
Norrländsk vattenkraft »

Ska du flytta?
Det är mycket att tänka på vid en flytt. Kom ihåg att tänka lite även på din elanslutning, både om du ska flytta ut ur din bostad/fastighet eller om du är på väg att flytta in.

Hör av dig till Kundtjänst så får du en flyttanmälan som ska fyllas i och skickas tillbaka innan det är dags för själva flytten. Detta är för att du ska vara säker på att antingen ha el i fastigheten när det är dags att flytta in, dels för att få din elförbrukning avräknad innan någon annan tar över din fastighet.

Vem står för avtalet?
Ibland kan det av olika anledningar, t ex vid anskaffning av e-faktura, vara tvunget att ändra namn på den i hushållet som står för elabonnemanget hos GEAB. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med detta. Ring 0498-28 50 20 eller skicka per e-post » så hjälper vi dig.