|  Energirådgivning  |   Manuell Styrning  |   Automatisk Styrning  |   Energy Watch  |   Felsökning  |   Om Smart Kund Gotland  |  
Smart Kund Gotland

Stopp för intresseanmälningar
Intresset för att bli testpilot i Smart Kund Gotland är fortsatt stort men tyvärr är det inte längre möjligt att anmäla sig som ny deltagare till projektet.

I projekt Smart Kund Gotland eftersträvas så långa tidsperioder som möjligt hos varje testpilot. Detta för att kunna göra en analys och säkerställa ett resultat.
Projektet har satt upp en minimitid om att delta på 13 månader per testpilot. Slutdatum för projektet är den 31 mars 2016.Nu finns en ny styrnivå - Ekonomi PlusFör dig med automatisk styrning finns nu en ny version av appen. Nu kan du själv byta nivå på din styrning så att den bättre passar dina behov. Vi har dessutom lagt till en styrnivå, Ekonomi Plus, för dig som verkligen vill spara på energin.
Ladda ner den nya versionen av appen Smart Kund Gotland så får du tillgång till de nya funktionerna. Ladda ner manualen här »Testpiloter med automatisk styrning - Effektuttag i realtid
Klicka på bilden för att se!.
GRATTIS!
Tack till alla som bidrar med sina tips!Vinnare i denna omgångs tipstävling har utsetts. Bland många intressanta förslag har vi denna gång valt att premiera två personer.

Den första är Anders Luks som får en SmartPlug för sitt tips om veckoschema samt för att ha rapporterat en svårhittad bugg i systemet.

En SmartPlug får även Johan Gunnarsson som gav tips om ett nytt användningsområde för SmartTemp.


Vinn en Smart Plug du med!
Dela med dig av dina idéer och smarta tips på vad vi kan göra för att vidareutveckla projektet Smart Kund Gotland. Kanske ditt tips gör dig till vinnare av en Smart Plug.

Skicka till: smartkund@geab.vattenfall.seVälkommen att kontakta oss!
Kundtjänst på tel: 0498-28 50 20
Eller via e-post: kundtjanst@geab.vattenfall.se

Extern länk till webversionen Energy Watch
Till inloggningen.