|  Energirådgivning  |   Manuell Styrning  |   Automatisk Styrning  |   Energy Watch  |   Felsökning  |   Om Smart Kund Gotland  |  
Smart Kund Gotland


Projektet Smart Kund Gotland är förlängt till den 31 mars 2016 och vi fortsätter undersöka hur människors vanor förändras med hjälp av de verktyg vi tillhandahåller.

Vi vänder oss till kunder med en årsförbrukning som är högre än 10 000 kWh och elhandelsavtal med Rörligt elpris.

De kommer att använda en EnergyWatch förbrukningsmätare, en SmartPlug som fjärrstyr valfri apparat via en app och en SmartTemp som håller koll på temperaturen hemma t.ex. när man är bortrest.

De testpiloter som varit med från projektets början har förutom en Energy Watch även automatisk styrning på sin uppvärmning.

Projekttiden pågår till 31 mars 2016
Bakgrunden till förlängningen är att vi får ännu mer kunskap, samt att vi också hinner vidareutveckla kundgränssnittet och styrningen.

För befintliga testpiloter gäller samma avtal som tidigare. Väljer du att stanna kvar i projektet till 31 mars 2016 behöver du inte göra någonting. Väljer du att lämna projektet måste du anmäla det skriftligen till GEAB enligt gällande avtal (punkt 9.5). Välkommen att kontakta kundservice om du har frågor.

Förbättrad Smart Kund appFör dig som redan är testpilot, se till att uppdatera appen i din Smartphone. Nu finns en ny version av Smart Kund Gotland appen* där du bland annat får push-notiser när batterierna i någon av dina enheter börjar ta slut samt varningsmeddelanden när temperaturen över- eller underskrider dina satta gränsvärden.

Ladda ner manualen här »

*För iPhone användare kan det dröja någon extra dag innan den nya versionen finns tillgänglig.

Testpiloter med automatisk styrning - Effektuttag i realtid
Klicka på bilden för att se!.
Välkommen att kontakta oss!
Kundtjänst på tel: 0498-28 50 20
Eller via e-post: kundtjanst@geab.vattenfall.se

Maila in ditt tips - Vinn en Smart Plug!
Mejla oss dina idéer och smarta tips på vad vi kan göra för att vidareutveckla projektet Smart Kund Gotland.
Skicka till: smartkund@geab.vattenfall.seLogga in på din Energy Watch här
Extern länk till webversionen av Energy Watch: Till inloggningen.