|  Energirådgivning  |   Manuell Styrning  |   Automatisk Styrning  |   Energy Watch  |   Felsökning  |   Om Smart Kund Gotland  |  
Smart Kund Gotland

Nu finns en ny styrnivå - Ekonomi PlusFör dig med automatisk styrning finns nu en ny version av appen. Nu kan du själv byta nivå på din styrning så att den bättre passar dina behov. Vi har dessutom lagt till en styrnivå, Ekonomi Plus, för dig som verkligen vill spara på energin.
Ladda ner den nya versionen av appen Smart Kund Gotland så får du tillgång till de nya funktionerna. Ladda ner manualen här »


Projektet fortsätter
Projektet Smart Kund Gotland är förlängt till den 31 mars 2016 och vi fortsätter undersöka hur människors vanor förändras med hjälp av de verktyg vi tillhandahåller.

Vi vänder oss till kunder med en årsförbrukning som är högre än 10 000 kWh och elhandelsavtal med Rörligt elpris.

De kommer att använda en EnergyWatch förbrukningsmätare, en SmartPlug som fjärrstyr valfri apparat via en app och en SmartTemp som håller koll på temperaturen hemma t.ex. när man är bortrest.

De testpiloter som varit med från projektets början har förutom en Energy Watch även automatisk styrning på sin uppvärmning.

Testpiloter med automatisk styrning - Effektuttag i realtid
Klicka på bilden för att se!.
GRATTIS!
Tack till alla som bidrar med sina tips!Vinnare i denna omgångs tipstävling har utsetts. Bland många intressanta förslag har vi denna gång valt att premiera två personer.

Den första är Anders Luks som får en SmartPlug för sitt tips om veckoschema samt för att ha rapporterat en svårhittad bugg i systemet.

En SmartPlug får även Johan Gunnarsson som gav tips om ett nytt användningsområde för SmartTemp.


Vinn en Smart Plug du med!
Dela med dig av dina idéer och smarta tips på vad vi kan göra för att vidareutveckla projektet Smart Kund Gotland. Kanske ditt tips gör dig till vinnare av en Smart Plug.

Skicka till: smartkund@geab.vattenfall.seVälkommen att kontakta oss!
Kundtjänst på tel: 0498-28 50 20
Eller via e-post: kundtjanst@geab.vattenfall.se

Extern länk till webversionen Energy Watch
Till inloggningen.