Med positiv energi för ett hållbart Gotland

Gotlands Energi AB (Geab) är ett gotländskt företag som verkar på Gotland för gotlänningarna. Vi erbjuder el, fjärrvärme, fiberanslutning, solceller, luftvärmepumpar och laddboxar till såväl privatpersoner som företag. Vårt systerbolag Gotlands Elnät AB förvaltar och utvecklar elnätet på Gotland.

Du kan alltid kontakta oss via telefon, e-post eller besöka oss i Visby. På sidan Kundservice finns öppettider, kontaktuppgifter och karta. Här hittar du också vanliga frågor och svar samt blanketter för t ex flyttanmälan.

Teckna elavtal

Föredrar du el från vind eller vatten? Vill du stödja idrotten eller aktiviteter på Gotland? Använd kalkylatorn för våra elavtal så kan du enkelt se priser och jämföra.

Nyhet! Idrottsel

Stötta favoritlaget på din faktura – kan det bli enklare? Vi är stolta över att kunna erbjuda den här möjligheten till sponsring för idrottsföreningarna.

Energi från solen

Solen är en aldrig sinande energikälla och idag är det enkelt att ta till vara den energin. Du behöver ett tillräckligt stort tak och sen gör vi resten av jobbet!

Laddbox till din elbil

Smartaste sättet att ladda din elbil är med en Laddbox. Då går laddningen snabbt och säkert. Enkelt att installera på din husfasad eller garageuppfart!

Vi levererar din el

Vi ansvarar för att 40 000 kunder ska få trygg och säker tillgång till el, 24 timmar om dygnet, året om. Vårt ledningsnät är 5 852 km långt och vi gör kontinuerliga investeringar för att allt ska fungera bra.

Geab och hållbarhet

Vi jobbar aktivt för att upprätthålla olika hållbarhetsmål. Miljö-, arbetsmiljö-, kvalitet- och hbtq-certifierat. Det bidrar till positiv affärsutveckling och stärkt konkurrenskraft för oss och våra kunder.

Planerade arbeten

cropped-webbplatsikon2.png

För att minska antalet strömavbrott och höja kvaliteten på elleveransen förbättrar vi hela tiden elnätet

Just nu utför vi ombyggnad, utbyggnad och underhållsarbeten på elnätet. Det innebär att vi röjer ledningsgator och gräver ner ledningar. Allt görs för att du ska få en säker leverans […]

Senaste nyheter

cropped-webbplatsikon2.png

Tisdagsträning tillsammans med Kalle Zackai Wahlström, känd från SVT

Kom och träna tillsammans med Kalle och Lena från Träningsboxen i Visby. Efter träningspasset kommer även Kalle hålla ett seminarium, se nedan för information om anmälan.

cropped-webbplatsikon2.png

Gå på Romateatern till rabatterat pris

Även i år har vi förmånen att kunna erbjuda dig som kund rabatt till årets föreställning vid Romateatern. Välj mellan två olika tillfällen: Tisdag 12 juli, kl 20.00 Tisdag 19 […]

cropped-webbplatsikon2.png

Vi bjöd på energi på Kvartersligan

Tänk vilken energi man kan få av en ballong! …och glada barn och nöjda föräldrar som ser att GEAB är det gotländska energibolaget som får var dag att fungera för dem, även där och […]